Nagyon szépen köszönjük

Heel erg bedankt!!

We willen u namens de Roemenen waar we zijn geweest bedanken voor uw gulle giften.

95 jongeren konden een jongerenbijbel ontvangen en waren daar zeer verrast en heel erg blij mee.De groep Nederlande jeugd die mee was heeft geholpen op een Roma kleuterschool en in Medias geholpen bij een diaconaal project van de kerk. Ze mochten samen met een Roemeense volwassene en een Roemeense leeftijdsgenoot boodschappenpaketten bezorgen bij erg arme mensen. Dit heeft enorm veel indruk gemaakt! Op koningsdag vierde de groep met de Roma kinderen koningsdag, inclusief oranje kleding vlaggetjes op de wangen en oud hollands spelletjes als koekhappen en zaklopen. Daarnaast konden ze de kinderen een schoolreisje aanbieden waarbij ze zelf als begeleiding mee zijn geweest. In de bus naar een speeltuin en dierentuin. En uiteraard pizza eten, wat een feest!

Dit alles was niet mogelijk geweest dankzij uw donaties waarvan de bijbels zijn aangeschaft en de bijdrage van de CGKV ‘De Lichtbron” uit Stadskanaal, GKV Mussel en de Baptistengemeente Nieuw-Buinen waarmee het schoolreisje is betaald.

De jongeren willen volgend jaar absoluut weer mee ondanks het feit dat alle kosten voor de reis en het verblijf door hun zelf moesten worden betaald. Ze beginnen direct weer te sparen.

Mocht je belangstelling hebben ook een keer mee te gaan neem dan per mail contact met ons op.

Nogmaals bedankt!